ISU Tulcea a organizat un exercițiu de cooperare și conferința de final în cadrul proiectului „JERAD”

Vvehiculul șenilat bimodular, achiziționat prin proiectul JERAD. FOTO ISU Tulcea

Un exercițiu de cooperare într-o situație de urgență cu efect transfrontalier a fost organizat joi, 27 ianuarie, de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, înainte de finalul proiectului JERAD.

Potrivit ISU Tulcea, în cadrul acestui exercițiu a fost utilizat și vehiculul șenilat bimodular, ce poate interveni în condiții dificile terestre și în mediul acvatic, achiziționat prin proiectul JERAD.

Schimbul de informații între parteneri s-a realizat prin intermediul platformei comune de notificare dezvoltată cu echipamentele achiziționate în cadrul proiectului ca suport decizional pentru factorii cu responsabilitate.

După terminarea activităților din teren s-a desfășurat conferința de final cu participarea echipelor de proiect, reprezentanți ai MDSESU Odessa, DSU, IGSU, BRCT Suceava, Prefectura Tulcea și Consiliul Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*