ISU „Delta” Tulcea va intra în posesia unei șenilate pentru intervenție pe timp de iarnă, parte a unui proiect cu finanțare europeană

ISU „Delta” Tulcea va intra în posesia unei șenilate de 360.000 de euro, pentru intervenție pe timp de iarnă. FOTO ISU Tulcea

Municipiul Tulcea a găzduit, în perioada 23 – 24 februarie, activitățile comitetului director din cadrul proiectului „Joint Emergency Response Across Danube”, ce are ca beneficiari Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea și Departamentul de Stat pentru Situații de Urgență al Regiunii Odessa, din Ucraina.

Principalele teme abordate au vizat stadiul actual al implementării, dificultățile întâmpinate și soluțiile identificate pentru continuarea proiectului.

„Achiziția echipamentelor specializate constituie piedica principală desfășurării în bune condiții a proiectului, având în vedere influența pandemiei Covid-19 asupra activității economice, atât internă cât și internațională pentru cei doi parteneri”, au precizat reprezentanții ISU „Delta”.

Aceștia menționează că în data de 19 februarie a fost semnat contractul de achiziție a unui vehicul șenilat bimodular, parte a proiectului, în valoare de aproximativ 362.000 de euro. Acesta va intra în posesia ISU Tulcea în următoarele luni, în funcție de disponibilitate furnizorului din Germania, care va livra vehicul specializat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*