IPJ Tulcea scoate la concurs trei posturi de ofițer în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea organizează, în data de 13 martie 2021, concurs prin încadrare directă, pentru ocuparea două posturi de ofițer specialist I (medic veterinar) și a unui post de ofițer de poliție. Înscrierile se fac on-line, la adresa de e-mail resurseumane@tl.politiaromana.ro, până pe 19 februarie.

Potrivit IPJ Tulcea, persoanele care își doresc o carieră în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea se pot înscrie la concursul organizat pentru ocuparea unui post scos la concurs prin încadrare directă.

„Cele trei posturi scoase la concurs sunt de ofițer de poliție în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor. Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să îndeplinească toate condițiile legale specificate în anunț, precum și cerințele specifice postului”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Înscrierile se fac on-line, la adresa de e-mail resurseumane@tl.politiaromana.ro, până la data de 19 februarie, ora 16.00.

Informații complete referitoare la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și pe site-ul Poliției Române: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs; https://tl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Relații suplimentare se pot obține în zilele lucrătoare, în intervalul orar 09.00-16.00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, la telefon 0240/506723 sau 0240506700 int. 20113.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*