IPJ Tulcea scoate la concurs 14 posturi, din sursă externă

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea scoate la concurs 14 posturi de agenți și ofițeri de poliție, prin încadrare directă. Înscrierile se fac online, la unitatea de poliție.

Potrivit IPJ Tulcea, posturile scoase la concurs sunt în specialitățile Pregătire Profesională, psiholog pentru Biroul Siguranță Școlară, Ordine Publică – Silvicultură, electronist-Sisteme de Securitate – Ordine Publică, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Relații Publice, Schengen și Relații Internaționale, Structura Financiară și Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul oficial al Poliției Române, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs, precum și pe site-urile unităților teritoriale de poliție: https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*