IPJ Tulcea este mai pregătită în lupta cu șoferii drogați. Instituția a cheltuit aproape 22.000 lei pentru kit-uri de test anti-drog

Polițiștii tulceni, în acțiune. FOTO: IPJ Tulcea
Polițiștii tulceni, în acțiune. FOTO: IPJ Tulcea

Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea vrea să știe mai bine dacă șoferii care circulă pe șoselele din zonă au consumat și altceva în afară de băuturi alcoolice. Astfel, instituția a achiziționat recent truse de diagnosticare anti-drog.

Achiziția a fost una directă, fără licitație, iar câștigătoare a fost desemnată compania Drager Medical Romania SRL din București.

IPJ Tulcea a cheltuit cu această ocazie 21.900 lei pentru pachete Kit folosite la prelevarea de salivă pentru analizor Drager Drog Test 5000. Kit-urile pot detecta până la 8 clase de substanțe și se comercializează la cutii de câte 20 kit-uri/cutie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*