IPJ Tulcea, despre cum s-a produs accidentul din localitatea Slava Cercheză

IPJ Tulcea a precizat cum s-a produs accidentul de astăzi din localitatea Slava Cercheză în care a fost implicat un microbuz școlar.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 15 martie 2024, în jurul orei 7:50 polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, la intrare în localitatea Slava Cercheză a avut loc un eveniment rutier.

“Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, un bărbat de 61 de ani ar fi  condus un autoturism pe DN 22 D și ar fi pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a două persoane care au fost transportate la Spitalul Județean Tulcea” – IPJ Tulcea.  

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*