IPJ Tulcea caută să angajeze Specialist Relații Internaționale din sursă externă

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Inspectoratul General al Poliției Române organizează în data de 14 decembrie, concurs prin încadrare directă, pentru ocuparea unui post de ofițer de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Postul scos la concurs este de ofițer specialist în cadrul Serviciului Cabinet – Compartimentul Schengen și Relații Internaționale. Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să îndeplinească toate condițiile legale specificate în anunț, precum și cerințele specific postului.

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, strada Spitalului, nr.2, până la data de 14 octombrie 2019, ora 14.00, doar în zilele lucrătoare.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și pe site-ul Poliției Române.

Relații suplimentare se pot obține în zilele lucrătoare, între orele 09.00 -14.00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, telefon 0240/506700 int. 20113.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*