Invitație la concurs: „Mesajul meu antibullying”

Invitație la concurs: „Mesajul meu antibullying”

Bullying-ul în școli plasează România pe un loc fruntaș la nivel european. În acest context, o școală din Tulcea invită celelalte unități de învățământ la uniune, în direcția prevenirii şi diminuării fenomenului.

Astfel, Școala Gimnazială Specială Nr. 14, Tulcea, împreună cu ISJ Tulcea, CJRAE Tulcea, Palatul Copiilor Tulcea, IPJ Tulcea – Biroul Siguranță școlară, a lansat joi, 16 februarie, concursul județean de creație „Mesajul meu antibullying”, înscris în CAEJ Nr. 14600/08.12.2022, poziția 15.

Organizatorii își propun încurajarea elevilor de a se implica în activitățile proiectului, având ca scop conștientizarea efectelor negative ale bullying-ului la nivel psihologic și emoțional, dezvoltarea unor abilități de management comportamental și  menținerea unui nivel optim de bunăstare fizică, psihică și emoțională pentru elevi.

Invitație la concurs: „Mesajul meu antibullying”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*