Invitați de prestigiu la Tulcea pentru un Seminar despre Agricultura Ecologica. Fostul președinte al Germaniei, Christian Wulff, printre participanți

Munții Măcinului. FOTO Cătălin Schipor

Fostul președinte al Germaniei, alături de ministrul Turismului și cel al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Mediului și cel de Finanțe ai României sunt prezenți la Tulcea la seminarul „Agricultura Ecologică – Pilon de Susținere al Turismului Responsabil în Delta Dunării“. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Tulcea, Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, Cluster Bio Danubius și Delta Organic Crops SCS.

Christian Wulff, fostul președinte al Republicii Federale Germania este invitatul de onoare al seminarului ce se desfășoară în perioada 14 -15 martie în municipiul Tulcea. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Tulcea, Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, Cluster Bio Danubius și Delta Organic Crops SCS. În cadrul acestuia, alături de invitați – oameni de afaceri din agricultură și turism din județul Tulcea și mai mulți miniștrii din actualul Guvern se va discuta despre „Agricultura Ecologică – Pilon de Susținere al Turismului Responsabil în Delta Dunării“.

Seminarul are ca objective principale:

  • Identificarea mecanismelor pentru integrarea produselor eco / agricultura ecologică în dezvoltarea sustenabilă a turismului în destinația turistică Delta Dunării și Dobrogea de Nord.
  • Brandul integrat de destinație — mijloc pentru consolidarea agriculturii ecologice și a turismului responsabil – piloni pentru dezvoltarea durabilă a județului Tulcea.
  • Crearea de standard privat pentru certificarea produselor ecologice.seminar
  • Punctele gastronomice locale — mijloc pentru dezvoltarea sustenabilă a turismului în destinație, prin integrarea activă a comunităților locale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*