Investiții în Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea

Investiții în Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Consilierii județeni tulceni au aprobat, în cadrul ședinței ordinare din luna iulie, documentația tehnică pentru proiectul „Modernizare și extindere terminal pasageri. Modernizarea platformei de îmbarcare – debarcare și a căii de rulare Alfa (construite în 1973). Construire platformă dedicată activităților de degivrare / antigivrare aeronave“.

Valoarea totală a proiectului este de 144.141.948,12 cu TVA, iar sumele privind cheltuielile conexe ce pot apărea pe durata implementării proiectului vor fi asigurate din bugetul Regiei Autonome Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea.

Investiția va fi propusă spre finanțare în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 2 Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil și eficient.

Concret, este vorba despre lucrări la terminalul de pasageri, la drumurile de acces, dar și parcări pentru autoturisme, extinderea platformei de îmbarcare-debarcare, amenajarea suprafeței nivelate a benzii căii de rulare și la suprafața de deservire a echipamentelor handling.

Durata de implementare a proiectului este de 23 de luni, din care durata de execuție a lucrărilor este de 20 de luni și durata realizării proiectului tehnic este de trei luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*