Întrunire online privind învățământul tulcean în anul școlar 2020 – 2021

Întrunire online privind învățământul tulcean în anul școlar 2020 – 2021. FOTO CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat miercuri, 27 octombrie, la întrunirea online cu personalul de conducere al unităților de învățământ din județul Tulcea, având ca temă prezentarea Raportului privind activitatea desfășurată la nivelul învățământului tulcean în anul școlar 2020 – 2021.

„Este o bucurie pentru mine ca astăzi să fiu alături de dumneavoastră în momentul în care domniile voastre prezentați acest raport de activitate. Sunt multe lucruri de spus despre activitatea dumneavoastră în condiții de lucru obișnuite. Dar ceea ce trăim noi, de doi ani de zile, numai obișnuit nu este. Știu că nu este ușor pentru dumneavoastră, așa cum nu este ușor nici pentru elevi. Transmit cu acest prilej un mesaj de felicitare elevilor tulceni care au reușit, în acest an școlar dificil, să obțină rezultate deosebite atât la Evaluarea Națională cât și la Bacalaureat și care au confirmat calitatea crescută a învățământului tulcean. Iar aceste rezultate bune nu ar fi putut fi obținute fără îndrumarea profesionistă pe care dumneavoastră le-ați oferit-o!

Corpul didactic reprezintă fundamentul oricărei societăți! Dacă baza este bună, atunci societatea se va dezvolta sănătos, armonios.

Dictonul latin <<Mens sana in corpore sano>> este, consider eu, chintesența vremurilor pe care le trăim. Domniile voastre vă ocupați de minte, doctorii de trup. Și alături de doctori și profesori, cu ajutorul lui Dumnezeu, putem depăși cu bine această delicată perioadă.

Nu vă ascund că am considerat întotdeauna că dascălii sunt artiștii, sculptorii, iar elevii sunt operele de artă. Aceste opere de artă reprezintă viitorul județului nostru, reprezintă moștenirea pe care domniile voastre o lăsați acestei minunate țări. Pentru toate acestea, cât și pentru multe altele, noi vă suntem recunoscători“, a declarat cu acest prilej vicepreședintele Mihai Huleni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*