Întrucât starea de urgența a încetat, AJOFM Tulcea vine cu informații utile angajatorilor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea aduce la cunoștința angajatorilor că, întrucât starea de urgența a încetat, pentru normalizarea activității în vederea beneficierii de sumele lunare în baza convențiilor încheiate, documentele prevăzute în lege pot fi depuse în mai multe modalități.

Potrivit AJOFM Tulcea, este vorba despre tabelul nominal în original, statul de plată semnat de angajați, în copie certificată „în conformitate cu originalul” de angajator, și pontajul, în copie „în conformitate cu originalul” de angajator. Acestea se pot depune de angajator prin una dintre următoarele modalități:

  • prezentare la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea;
  • scrisoare recomandată cu confirmare de primire;
  • mijloace electronice de transmitere la distanță, conform prevederilor legale, ca urmare a deținerii unui certificat calificat, eliberat în condițiile Legii nr. 455/2001, republicată (semnătura electronică).

În condițiile în care angajatorul nu deține semnătura electronică, singurele variante sunt:

  • prezentarea la sediul agenției;
  • scrisoarea recomandată.

„Documentația depusă prin e-mail care nu respecta aceste condiții nu va fi luata în considerare, prin urmare rugăm redepunerea acesteia în condițiile prezentate anterior”, au transmis reprezentanții AJOFM Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*