Intoxicați cu vapori de vopsea la Sarichioi. Doi bărbați și-au pierdut cunoștința în timp ce vopseau un bazin fără echipament de protecție

Victimele au primit primul ajutor de la cadrele medicale. FOTO ISU Delta Tulcea

Două persoane au fost la un pas de moarte după ce s-au apucat să vopsească într-un bazin fără a asigura aerisirea și fără a purta echipament de protecție, într-o locație din localitatea Sarichioi.

În seara de 27 august, salvatorii Stației de pompieri Babadag a ISU Delta au intervenit în localitatea Sarichioi pentru extragerea a 2 persoane de sex masculin, care intraseră într-un bazin pentru a-l vopsi.

Din cauza vaporilor de diluant, cele 2 persoane, de 47 și 73 de ani, și-au pierdut cunoștința. Până la sosirea forțelor de intervenție, un vecin a intrat și a reușit să îl scoată afară pe bărbatul de 47 de ani.

Plutonier adjutant Iosif Dumitru a fost cel care a intrat pentru scoaterea celei de-a doua persoane.

Ambele persoane au fost preluate de Serviciul de ambulanță Județean, în stare de conștiență

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*