Intervenții ale pompierilor tulceni sub atenționarea de Cod galben de vânt

Intervenții ale pompierilor sub atenționarea de Cod galben de vânt. FOTO ISU Tulcea

În urma atenționării de cod galben de vânt emisă de meteorologi, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea au intervenit pentru degajarea unor crengi ori copaci căzuți pe carosabil în județul Tulcea, la intersecția DN 22 cu DJ 229 dar și pe Drumul European E87 în localitatea Mineri.

De asemenea, în cursul dimineții un echipaj format din patru subofițeri au intervenit pentru degajarea unei crengi căzută pe două autoturisme pe Strada Babadag din municipiul Tulcea, iar în jurul prânzului au intervenit cu o autoscară în localitatea Valea Nucarilor pentru a îndepărta un copac căzut peste o casă afectând aproximativ cinci metri pătrați din acoperiș.

În niciuna din situații nu au fost înregistrate victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*