Intervenție promptă a pompierilor tulceni pentru stingerea unui incendiu la o locuință din Măcin

Intervenție promptă a pompierilor pentru stingerea unui incendiu la o locuință din Măcin. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină joi, 8 iunie, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la terasa unei gospodării din localitatea Măcin.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul intervenției, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Măcin, formate dintr-un ofițer și opt subofițeri, cu două autospeciale de stingere și două echipaje SAJ.

„La sosirea pompierilor, incendiu se manifesta cu flacără deschisă și cu degajări mari de fum la o terasă, care era lipită de casa de locuit. Din cauza faptului că pe terasă era depozitat și un butoi cu alcool, focul s-a extins cu repeziciune la casă și la o anexă”, au precizat sursele citate.

În sprijin, au fost solicitate alte două autospeciale de stingere și 28 de subofițeri, iar în scurt timp pompierii au reușit să localizeze incendiul. După aproximativ trei ore, acesta a fost lichidat.

Din fericire, nu au existat victime surprinse de flăcări, pagubele produse limitându-se la acoperișul anexei, care a ars pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați, o terasă pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați și bunurile ce se aflau în interior și planșeul casei pe o suprafață de 100 de metri pătrați.

Intervenție promptă a pompierilor pentru stingerea unui incendiu la o locuință din Măcin. FOTO: ISU Tulcea

Focul s-a extins și la o locuință din vecinătate, dar prin intervenția promptă a pompierilor pagubele s-au limitat la aproximativ 10 de metri pătrați din fațada casei.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*