Intervenție a polițiștilor tulceni pentru salvarea unui tânăr rătăcit în zăpadă

Tânărul a fost găsit după o oră de căutări. FOTO Facebook/Instituția Prefectului Tulcea

În noaptea de 27 spre 28 februarie, polițiștii Postului de Politie Valea Nucarilor au fost sesizați despre faptul că în afara localității Agighiol spre Tulcea se află o persoană care datorită viscolului și frigului, este în imposibilitatea de a se mai deplasa și orienta în zonă.

Polițiștii tulceni împreună cu paznicii comunali au efectuat căutări în zonă iar, în aproximativ o oră, au identificat la o distanță de aproximativ 4 km de localitatea Agighiol, un tânăr de 18 ani din localitatea Murighiol, județul Tulcea, care la data de 27 februarie a plecat cu bicicleta din localitatea Murighiol cu intenția de a ajunge în municipiul Tulcea, iar din cauza frigului a abandonat bicicleta și a încercat să ajungă în localitatea Agighiol pe jos.

Tânărul a fost preluat de polițiști, fiind predat ulterior familiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*