VIDEO Intervenție contracronometru a pompierilor din Măcin pentru salvarea unui cățel căzut într-o fântână

Intervenție contracronometru pentru pompierii din Măcin. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii din Măcin au intervenit în după amiaza zilei de duminică, 30 aprilie, în Carcaliu, pentru salvarea unui pui de cățel care căzuse într-o fântână secată, cu o adâncime de 12 metri.

„Un apel la numărul de urgență 112, în jurul orelor 18.00, a anunțat faptul că în localitatea Carcaliu din județul Tulcea, un cățel este căzut într-o fântână secată de aproximativ 12 metri adâncime. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori ai Secției de Pompieri Măcin, iar în mai puțin de 30 de minute de la primirea apelului cățelul a fost extras în siguranță și nevătămat. Norocul acestuia au fost niște bidoane aruncate pe fundul fântânii care i-au atenuat căderea”, au povestit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

După evaluare, cățelușul fost lăsat să se alăture unui companion patruped, care nu s-a îndepărtat de fântână până ce nu a fost salvat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*