Intervenţie Arsvom la Sulina după ce un marinar avea nevoie de îngrijiri medicale

Misiune ARSVOM în rada Sulina. FOTO cu rol ilustrativ

Arsvom a intervenit astăzi la Sulina după ce un marinar avea nevoie de îngrijiri medicale.

„Astăzi, 21.05.2024, în jurul orei 11:00, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a fost solicitată să intervină cu o unitate SAR, în vederea efectuării unei operațiuni tip Medevac.

La bordul navei cargo SEA HORSE, sub pavilion Barbados, un membru al echipajului necesită ajutor medical de urgență. Bărbatul prezintă simptome de hipertensiune arterială.

Nava SAR APOLLO, aparținând ARSVOM, s-a mobilizat de urgență și s-a îndreptat cu toată viteza către nava Sea Horse, pentru preluarea bolnavului” – ARSVOM.

Acesta a fost preluat la bordul navei SAR și predat în condiții de siguranță și conștient către echipajul medical de la mal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*