Intervenție a pompierilor tulceni pentru lichidarea unui incendiu în satul Mircea Vodă

Intervenție a pompierilor tulceni pentru lichidarea unui incendiu în satul Mircea Vodă. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați să intervină, joi, în jurul orei 11.00, pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o anexă gospodărească din satul Mircea Vodă, comuna Cerna.

Potrivit ISU Tulcea, au intervenit nouă pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD.

„În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului anexei, fără pericol de propagare la alte obiective. Pompierii militari, în cooperare cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cerna, au localizat și lichidat incendiul în aproximativ o oră și 30 de minute”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Ca urmare a producerii evenimentului, generat cel mai probabil, de un scurtcircuit electric, au ars aproximativ 80 de mp din acoperișul anexei, obiecte de uz casnic, cereale și lemne de foc. Din fericire, nu au fost înregistrate victime sau persoane rănite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*