Intervenție a pompierilor tulceni pentru lichidarea unui incendiu în localitatea Rachelu

Intervenție a pompierilor pentru lichidarea unui incendiu în localitatea Rachelu. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Secției de Pompieri Măcin au intervenit, în după-amiaza zilei de vineri, 16 aprilie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Rachelu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat pentru localizarea și lichidarea incendiului două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Totodată, la intervenție au participat și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Luncavița cu o autospecială de stingere.

„La sosirea echipajelor, focul se manifesta cu ardere mocnită și degajare de fum la podul casei, cu pericol de propagare la întreaga locuință. Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră. Au ars șase metri pătrați din podul din lut, lemn și stuf și s-au degradat doi metri pătrați din acoperișul locuinței. Din fericire, nu au fost victime sau persoane rănite”, au transmis reprezentanții ISU „Delta” Tulcea.

Cauza probabilă producerii incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neizolat termic corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*