Intervenție a pompierilor tulceni în Mihail Kogălniceanu pentru stingerea unui incendiu ce amenința să se extindă la un rastel de butelii

Incendiu produs la un foișor, cu pericol de propagare la un rastel de butelii. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină marți, 25 octombrie, în jurul orei 14.15, în localitatea Mihail Kogălniceanu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un foișor, în apropierea unui centru de distribuție butelii.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul intervenției a fost direcționat un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Babadag, format din cinci subofițeri, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, cu trei subofițeri.

„Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că exista pericolul de propagare a incendiului la un rastel în care se aflau 20 de butelii. În sprijinul acestora a fost trimis și un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de stingere de capacitate mărită. Salvatorii militari au procedat la înlăturarea buteliilor, limitând astfel pericolul de producere a unei explozii, și au acționat pentru lichidarea incendiului”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cele două ambulanțe aflate la locul intervenției, au acordat îngrijiri medicale proprietarei foișorului care a suferit un atac de panică, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean Tulcea.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un aparat de gătit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*