Intervenție a pompierilor tulceni după ce un autocar cu cetățeni ucraineni a ieșit în decor în zona localității Cataloi

Intervenție la un autocar cu cetățeni ucraineni ce a ieșit în decor în zona localității Cataloi. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de duminică, în jurul orei 01.30, pe drumul european E87, după ce un autocar ce transporta aproximativ 30 de cetățeni ucraineni a ieșit in decor în zona localității Cataloi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fașa locului s-au deplasat pompieri de la Detașamentului Tulcea, care au acordat asistență pasagerilor din autocar și șoferului până la sosirea echipajelor de la Drumuri Naționale, care au repus autocarul pe partea carosabilă.

„Echipajele de intervenție erau pregătite pentru a evacua cetățenii și ai transporta într-un loc sigur până la remedierea situației, însă aceștia au refuzat. Misiunea a fost încheiată în această dimineață, în jurul orei 07.30”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*