Intervenție a pompierilor la un accident petrecut în municipiul Tulcea

Intervenție a pompierilor la un accident petrecut în municipiul Tulcea. FOTO ISU „Delta”

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină la miezul nopții dintre vineri și sâmbătă la un accident rutier produs în municipiul Tulcea, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat două echipaje de salvatori cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

„În urma evenimentului a rezultat o victimă, conducătorul unuia dintre autoturisme, neîncarcerată, conștientă și cooperantă. Un echipaj SAJ i-a acordat îngrijiri medicale la fața locului, ulterior bărbatul refuzând transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriilor de la cele două autoturisme.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*