Intervenție a polițiștilor tulceni pentru salvarea unui bărbat care amenința că se sinucide

Intervenție a polițiștilor tulceni pentru salvarea unui bărbat care amenința că se sinucide

Polițiștii tulceni au fost solicitați să intervină marți, 1 septembrie, în jurul orei 13.00, după ce un bărbat care urcase pe o clădire dezafectată situată pe strada Isaccei din municipiul Tulcea, amenința că intenționează să se sinucidă.

La eveniment au intervenit echipaje de ordine publică ale Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, ale Jandarmeriei și echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea.

„Negociatorul poliției, comisarul-șef Țugui Lucian a intervenit în cel mai scurt timp, a purtat discuții cu cel care amenința că se sinucide, iar după aproximativ 40 de minute, a reușit să convingă bărbatul de 38 de ani să renunțe la gestul necugetat și să coboare de pe clădire, în siguranță. Intervenția s-a încheiat cu succes, fără incidente”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Bărbatul, care este la a patra tentativă de sinucidere pe fondul unor probleme sociale și personale, a fost condus la sediul inspectoratului pentru continuarea verificărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*