Intervenție a jandarmilor tulceni în miez de noapte după ce un tânăr a avariat cu pumnii și picioarele mai multe mașini

Un tânăr din municipiul Tulcea este cercetat de oamenii legii după ce, în miez de noapte, a lovit cu pumnii și cu picioarele două mașini parcate pe strada Eternității. Jandarmii au fost solicitați să intervină.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea, militarii aflați, sâmbătă noapte, în exercitarea atribuțiilor de serviciu au fost solicitați să intervină, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, după ce un bărbat se manifestă agresiv, lovind cu pumnii și cu picioarele mai multe autoturisme parcate pe strada Eternității din municipiul Tulcea.

„Jandarmii au identificat la fața locului patru persoane, respectiv doi bărbați și două femei, care au declarat că au cerut sprijinul jandarmilor întrucât un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice se manifesta agresiv, lovind cu pumnii și cu picioarele mai multe autoturisme parcate. Unul dintre bărbați a încercat să-l rețină pe tânărul agresiv, însă a fost lovit de acesta în zona capului, agresorul fugind ulterior în zona străzii I.L. Caragiale”, au precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

Persoanele de la fața locului au indicat jandarmilor câteva semnalmente cu privire la cel în cauză, astfel că forțele de ordine au efectuat verificări și au identificat bărbatul reclamat pe strada Războieni. Acesta emana halenă alcoolică, nefiind coerent în exprimare, astfel că, în continuarea verificărilor, jandarmii s-au deplasat cu acesta la locul producerii evenimentului, unde persoanele de la fața locului l-au indicat ca fiind persoana care a avariat autoturismele parcate.

Jandarmii au stabilit faptul că persoana reclamată, un bărbat în vârstă de 21 de ani, a avariat două autoturisme, astfel că au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*