Intervenție a jandarmilor tulceni după ce un bărbat de 45 de ani și-a agresat tatăl pentru că nu l-a lăsat să facă duș

FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni au fost solicitați să intervină, miercuri, 10 martie, de către ofițerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, după ce un bărbat s-a prezentat la sediul Poliției pentru a reclama un conflict cu fiul său.

Potrivit IJJ Tulcea, bărbatul a declarat că marți seară, în jurul orei 21.30, fiul său, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a devenit agresiv atât verbal, cât și fizic, adresându-i expresii jignitoare și amenințându-l cu moartea.

„Bărbatul a relatat faptul că fiul său l-a îmbrâncit, a încercat să-l lovească, timp în care, încercând să se apere, s-a sprijinit în tocul ușii, astfel provocându-și mai multe echimoze pe ambele antebrațe. Bărbatul a mai adăugat faptul că s-a refugiat în dormitor, însă fiul său, într-un exces de furie a trântit ușa de la baie, astfel, reușind să spargă geamul ușii. În jurul orei 04.30, fiul bărbatului a început din nou să țipe la tatăl său, să trântească ușile apartamentului, amenințându-l cu moartea”, au explicat reprezentanții IJJ Tulcea.

Având în vedere cele declarate, jandarmii s-au deplasat la domiciliul bărbatului unde au luat legătura cu fiul acestuia, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care a declarat că toate neînțelegerile au pornit de la faptul că tatăl lui i-a interzis să facă un duș, motivul invocat fiind faptul că apartamentul este al lui. Acesta a mai adăugat că neînțelegerile dintre ei sunt mai vechi, tatăl lui încălcându-i mai multe drepturi pe care le are în locuința comună, precizând faptul că între ei există un contract de rentă viageră.

Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului reclamat actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, fiind emis și un ordin de protecție provizoriu de către organele competente. De asemenea, jandarmii au adus la cunoștința persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de trei luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*