Intervenție a jandarmilor tulceni după ce un bărbat a fost lovit cu tesla în cap. Victima fusese învinuită că ar fi spart cauciucurile unei mașini

Intervenție a jandarmilor. FOTO Jandarmeria Tulcea

Jandarmii tulceni au fost solicitați la sfârșitul săptămânii trecute, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de o femeie, care a reclamat faptul că vecinul ei a fost agresat de un alt bărbat și sângerează în zona capului.

Potrivit IJJ Tulcea, militarii au identificat la fața locului un bărbat în vârstă de 56 de ani, care a declarat că, în timp ce se afla la domiciliul său uitându-se la televizor, un bărbat i-a intrat în curte și, ulterior, în casă și l-a lovit în zona capului cu o teslă pe care o avea în mână.

„Când victima i-a cerut explicații, agresorul a continuat să-l lovească în mai multe zone ale corpului, reproșându-i că îl bănuiește de faptul că i-a spart anvelopele de la mașina sa”, au transmis reprezentanții IJJ Tulcea.

Victima a primit îngrijiri din partea unui echipaj medical ajuns imediat la fața locului, iar agresorul a fost identificat. Fiind întrebat de cele întâmplate, acesta a refuzat orice cooperare cu forțele de ordine.

Jandarmii au întocmit pe numele acestuia actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, aducând la cunoștința persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii penale prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de trei luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*