Intervenție a jandarmilor după ce un bărbat a mers cu un pistol cu gaze la Spitalul Județean de Urgență Tulcea

Intervenție a jandarmilor după ce un bărbat a mers cu un pistol cu gaze la Spitalul Județean de Urgență Tulcea. FOTO: IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de vineri, 3 februarie, la Secția de Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea, în cazul unui bărbat care s-a prezentat la unitatea sanitară având un pistol neletal asupra sa.

Potrivit IJJ Tulcea, în jurul orei 06.00, jandarmii tulceni au fost solicitaţi să se deplaseze la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, unde agentul de pază a reclamat faptul că un bărbat, internat la Secția de Chirurgie, are asupra lui o armă.

Jandarmii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au identificat persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în Constanța, având asupra lui, într-o pungă, o armă din categoria celor neletale, fără butelie de gaz și încărcător. Bărbatul, aflat într-o stare vădită de ebrietate, nu a dorit să comunice motivul pentru care avea arma asupra sa, însă a declarat că deține o autorizație pentru arma în cauză.

Jandarmii au procedat la ridicarea în vederea confiscării armei și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port arme fără drept, în sediul instituțiilor publice, faptă ce se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea unor drepturi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*