Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea angajează personal pentru mediul rural

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Poliția Tulcea caută 10 persoane pentru a lucra în mediul rural, la Posturile de Poliție Murighiol, Valea Nucarilor, Izvoarele, Carcaliu, Dăeni, Dorobanțu, Peceneaga, Turcoaia, Mihai Bravu și Topolog.

Potrivit IPJ Tulcea, înscrierile se realizează, în perioada 13 – 24 septembrie, online, la adresa de e-mail resurseumane@tl.politiaromana.ro. Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după data de 24 septembrie, ora 16.00 nu vor fi luate în considerare.

Orice alte modificări în calendarul desfășurării concursului vor fi aduse la cunoștința candidaților prin postarea unui anunț pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, respectiv https://tl.politiaromana.ro/, Secțiunea Carieră-Posturi scoase la concurs.

Pentru mai multe informații, cei interesați se pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea la nr. de tel. 0240506700, int. 20113.

Anunțul complet privind înscrierea la concurs poate fi găsit pe pagina de internet https://tl.politiaromana.ro/, secțiunea Carieră-Posturi scoase la concurs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*