Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea are un nou coleg. Toby se pregătește pentru misiunile pe care le va avea de executat

Tpby, noul coleg de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea a anunțat că are un nou coleg, care a început primul lui curs de specializare la Centrul Chinologic de la Sibiu, acolo unde va urma o perioadă intensă de pregătire.

Toby este din rasa Ciobănesc Belgian de Malinois, în vârstă de 1 an şi 8 luni. El este mereu dornic de cunoaştere, cu un temperament echilibrat, vioi, ager, protector şi loial .

“Îndrăgitul nostru camarad se pregăteşte pentru misiunile pe care le va avea de executat, alături de conductorul său, care este responsabil cu acomodarea lui şi continuitatea  unor antrenamente specifice menite să îi dezvolte vigilenţa, inteligenţa firea disciplinată. Acest curs de specializare îl va pregăti pe Toby să devină partenerul perfect în misiunile ce vor urma, iar pentru că înţelege repede, are plăcerea de a învăţa şi se laudă cu un bun simţ olfactiv, suntem convinşi că ,,va mirosi” orice  situaţie periculoasă şi îşi va pune în practică  firea protectoare”, au precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*