Informații privind desfășurarea Bursei Locurilor de Muncă pentru tinerii NEETs

Bursa Locurilor de Muncă pentru tinerii NEETs. FOTO: AJOFM Tulcea

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea a organizat miercuri, 9 noiembrie, Bursa locurilor de muncă pentru tinerii NEETs, acțiune care s-a desfășurat în cadrul Activității 3 – Furnizarea de servicii de specialitate pentru stimularea ocupării forței de muncă – Proiectul „ABILități pentru TINEri, ABILități pentru un viitor sustenabil!”.

Potrivit AJOFM Tulcea, măsura vine în vederea implementării proiectului „ABILități pentru TINEri, ABILități pentru un viitor sustenabil!”, având ca obiectiv general creșterea gradului de ocupare și a nivelului de competențe a cel puțin 1.052 de tineri NEETs șomeri, cu vârsta între 16 – 29 ani, înregistrați și profilați la Serviciul Public de Ocupare, cu rezidență în regiunile SV Oltenia, Sud Muntenia și SE, prin asistare complexă și integrată – informare, formare, servicii specializate pentru ocupare, dezvoltare afaceri etc.

Această activitate a fost organizată la nivel local și a avut ca scop creșterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, inclusiv a tinerilor NEETs care fac parte din grupul țintă al proiectului, precum și sporirea șanselor de ocupare pe piața muncii a acestora prin întâlnirea directă a cererii cu oferta.

Pentru acest eveniment au fost contactați 83 de agenți economici, iar dintre aceștia au participat 22 de angajatori care au oferit peste 290 de locuri de muncă vacante. De asemenea, la această acțiune au fost prezente peste 100 de persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*