Indivizi bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt au fost reținuți de către polițiștii tulceni

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii Postului de Poliție Frecăței au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 2 spre 3 iunie, mai multe persoane ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat din comuna Frecăței, de unde ar fi sustras cantitatea de 40 de litri de combustibil, din rezervorul unui utilaj agricol.

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Tulcea împreună cu polițiști din cadrul Posturilor de Poliție Frecăței și Mihail Kogălniceanu au identificat 3 tineri, cu vârste de 18, 19, respectiv 22 de ani, toți din comuna Frecăței, județul Tulcea, bănuiți de comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Polițiștii au reținut la data de 3 iunie doi dintre tinerii implicați, în vârstă de 19, respectiv 22 de ani, ambii din localitatea Frecăței, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de de 4 iunie au fost prezentați instanței de judecată care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cel de-al treilea tânăr este cercetat în stare de libertate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*