Individul care a atacat o elevă din Tulcea și i-a furat telefonul mobil a fost prins. Acesta era căutat pentru mai multe fapte asemănătoare

Mașină de poliție

Polițiștii tulceni au prins un individ bănuit de comiterea a mai multor fapte de furt comise pe raza municipiului Tulcea. Suspectul este cel care în urmă cu câteva zile a smuls telefonul mobil al unei eleve în timp ce aceasta se afla într-o stație de autobuz, fata ajutând la identificarea sa. 

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de tâlhărie, tâlhărie calificată, furt și furt calificat, polițiștii tulceni au identificat un tânăr de 21 de ani, din municipiul Tulcea, bănuit de comiterea faptelor. Acesta a fost depistat într-o locație în care se ascundea după ce în urmă cu câteva zile poliția a ajuns la el acasă.

Astfel, polițiști au stabilit faptul că, pe raza municipiului Tulcea, în perioada ianuarie-februarie a.c., tânărul în cauză ar fi deposedat prin violență fizică sau verbală, mai multe persoane de diferite bunuri ( telefoane mobile și articole vestimentare) și ar fi sustras bunuri din categoria celor de mai sus, profitând de neatenția persoanelor vătămate.

Prejudiciul, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei a fost recuperat în totalitate.

Polițiștii l-au reținut pe tânăr, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 27 februarie, Judecătoria Tulcea a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*