Incident naval pe canalul Sulina: un corp de navă a eșuat în dreptul localității Partizani

Incident naval pe canalul Sulina. FOTO cu rol ilustrativ

Un incident naval a avut loc, luni, pe canalul Sulina, un corp de navă aflat în drum spre Marea Neagră blocând canalul navigabil, în dreptul localității Partizani, după ce una dintre parâmele folosite la ghidare s-a rupt.

Potrivit prefectului județului Tulcea,  Alexandru Iordan, corpul de navă era transportat de la șantierul naval din Brăila către Marea Neagră, fiind tractat și dirijat de două împingătoare. În dreptul satului Partizani, pe canalul Sulina al Dunării, una dintre legături s-a rupt, iar corpul navei s-a oprit, travers, între maluri, blocând șenalul navigabil.

Incidentul s-a soldat fără persoane rănite și fără avarii, iar canalul a fost deblocat în aproximativ o oră, convoiul reluându-și deplasarea către mare.

Incident naval pe canalul Sulina.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*