Începe Rowmaniafest, iată recomandările polițiștilor tulceni pentru a evita situațiile neplăcute

Rowmania 2017
Rowmania 2017

În perioada 31 august -2 septembrie, în municipiul Tulcea se va desfășura Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle – RowmaniaFest 2018, în zona centrală şi pe faleza Dunării.

Având în vedere aglomeraţia ocazionată de acest eveniment, pentru a evita să deveniţi victime ale diferitelor infracţiuni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea vă face următoarele recomandări:

 • Bunurile de valoare, documentele personale, actele importante, sumele de bani, telefoanele mobile vor fi ținute în poșete, genți și buzunare asigurate cu sisteme de închidere eficiente, pentru a împiedica sustragerea acestora cu ușurință de către infractori.
 • Bijuteriile, telefoanele mobile sau sumele de bani nu vor fi expuse în public în mod ostentativ, pentru a nu atrage atenția persoanelor rău intenționate.
 • Parcarea autoturismului se va face în locurile special amenajate sau în locuri iluminate pentru a se evita sustragerea diferitelor componente ale autoturismului, iar la părăsirea acestuia nu vor fi lăsate la vedere genți, telefoane mobile, acte sau alte bunuri.
 • De asemenea, verificați dacă portierele, geamurile și portbagajul sunt închise.
 • Evitați grupurile de persoane care sunt în stare de ebrietate sau persoanele recalcitrante, dornice de provocarea unor scandaluri publice.
 • Dacă sunteți însoțiți de copii mici, fiți vigilenți în supravegherea acestora și evitați să îi lăsați nesupravegheați în mulțime.
 • Nu vă deplasați în compania unor persoane necunoscute în locuri izolate și nu acceptați să fiți transportați cu autoturisme ale persoanelor străine.
 • La părăsirea domiciliului verificați ca toate căile de acces să fie închise și securizate.
 • Nu oferiți bani împrumut persoanelor necunoscute, indiferent de motivul pretins de acestea.
 • Nu primiți în domiciliul persoane necunoscute ce pretind că au diferite oferte în favoarea dumneavoastră.
 • Dacă vă deplasați cu autoturismul, planificați-vă din timp călătoria, astfel încât să evitați aglomerația în trafic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*