Începând cu orele 18.00, toate drumurile județene sunt deschise și practicabile

Consiliului Județean Tulcea anunță că începând de la ora 18.00, circulația rutieră a fost redeschisă în tot județul.

„Echipele de deszăpezire au intervenit dis de dimineață, de la ora 06.00, din momentul în care viscolul s-a oprit în unele zone și, iată, am reușit deblocarea tuturor drumurilor județene. Mulțumesc tuturor celor implicați! Dacă porniți la drum, vă recomand să circulați cu atenție și prudență!“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

În continuare se circulă în condiții de iarnă, pe toate drumurile naționale și județene din Tulcea.

Autoritățile au luat măsura închiderii circulației pe toate sectoare de drum din județul Tulcea, pentru toate categoriile de autovehicule, încă de miercuri seară. Măsura a fost luată din cauza viscolului și a ninsorilor consistente care a condus la o vizibilitate extrem de redusă și la o cantitate mare de zăpadă pe drumurile din județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*