Încep lucrările la punctul de trecere al frontierei Isaccea-Orlovca

Autoritățile au anunțat începerea lucrarilor la Punctul de Trecere a Frontierei de la Isaccea - Orlovca. FOTO Facebook

La sfârșitul penultimei săptămâni a lunii iunie este programată începerea lucrărilor la punctul de trecere al frontierei Isaccea – Orlovca.

Navrom Bac Galați este operatorul care va asigura traversarea Dunării și care a primit autorizația pentru începerea lucrărilor.

„Este vorba despre lucrările la spațiile pentru structurile aferente unui punct de trecere a frontierei de stat: spații pentru intrare-ieșire din țară, birouri pentru Poliția de Frontieră și Vamă, spații pentru mașini și pentru pasageri. O veste bună pentru județul Tulcea mai ales în condițiile în care sunt destui oameni interesați, din proximitatea punctului de trecere a frontierei, care vor să dezvolte relații româno-ucrainene. De asemenea, există un potențial uriaș de dezvoltare a zonei, având în vedere conectarea acestui obiectiv cu investițiile privind podul peste Dunăre și drumul expres Constanța-Tulcea-Brăila“, a precizat președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*