Încep lucrările de reabilitare și modernizare a străzii I.L. Caragiale din municipiul Tulcea

Încep lucrările de reabilitare și modernizare a străzii I.L. Caragiale din municipiul Tulcea. FOTO cu rol ilustrativ

Lucrările de reabilitare și modernizare a sistemului rutier și a trotuarelor pe sectorul cuprins între intersecția cu strada Gavrilov Corneliu – complex BIG, și intersecția cu strada Neptun, vor începe luni, 8 mai, de la ora 09.00. Această acțiune va avea o durată estimată de trei săptămâni și face parte din proiectul mai amplu intitulat „REABILITARE/MODERNIZARE SISTEM RUTIER ȘI LUCRĂRI TEHNICO EDILITARE, STRĂZI. TRASEE AUTO, MUNICIPIUL TULCEA”.

Strada I.L. Caragiale, una dintre străzile incluse în acest proiect, va beneficia de lucrări de reabilitare și modernizare. Această arteră importantă a orașului va fi supusă unor lucrări ample, care vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere și a trotuarelor. Scopul principal al acestor lucrări este de a asigura un mediu sigur și confortabil pentru toți participanții la trafic, atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni.

Reabilitarea străzii I.L. Caragiale este parte a unui lot de străzi care vor fi modernizate în cadrul proiectului menționat. Celelalte străzi incluse în acest lot sunt: strada Păcii, strada Militari, strada Forestierului, strada Dumitru Ivanov, strada Alexandru cel Bun, strada Corneliu Gavrilov și strada Plugarilor – tronsonul 1.

Lucrările vor implica refacerea carosabilului, reabilitarea trotuarelor, modernizarea sistemelor de iluminat public și semnalizare rutieră, precum și alte lucrări tehnico-edilitare necesare. De asemenea, vor fi luate măsuri pentru gestionarea traficului în zonă pe durata lucrărilor, astfel încât să se minimizeze disconfortul pentru șoferi și pietoni.

Este important ca participanții la trafic să fie conștienți de aceste lucrări și să respecte semnalizările și restricțiile de circulație impuse în zonă. Autoritățile locale recomandă ca șoferii să folosească rute alternative pe durata lucrărilor, acolo unde este posibil, pentru a evita blocajele și aglomerația de pe traseul afectat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*