Incendiu vie și vegetație uscată în apropierea municipiului Tulcea

Incendiu vie și vegetație uscată în apropierea municipiului Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Pompierii militari au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de miercuri, 24 august, în jurul orei 10.45, pentru gestionarea unei situații de urgență provocată de izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată și viță de vie, în dreptul podului de dintre localitățile Tulcea și Cataloi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului a fost direcționat un echipaj al Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială de stingere și șase subofițeri, ulterior fiind trimise în sprijin încă două autospeciale cu două echipaje complete.

„Misiunea salvatorilor este îngreunată de vântul care bate cu putere și a vegetației foarte uscată. Nu sunt în pericol obiective sau ferme agricole, se lucrează pentru protejarea unei turbine eoliene care poate fi in pericol în cazul schimbării direcției vântului”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Misiunea pompierilor tulceni este în dinamică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*