Incendiu puternic la o casă din Smârdan

Incendiu la o casă din Smârdan. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi, la o casă din Smârdan, iar flăcările au distrus locuința pe o suprafață de 40 de metri pătrați.

Potrivit ISU Tulcea, în cursul acestei zile, în jurul orei 14:20, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru  lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Smârdan, județul Tulcea.

Către locul intervenției s-au deplasat două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Măcin, cu două autospeciale de stingere. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, la trei încăperi ale locuinței.

Pompierii militari au procedat la localizarea și lichidarea incendiului  iar în urma focului, locuința a fost afectată pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

Cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric.

Din fericire, nu au existat victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*