Incendiu puternic în apropiere de localitatea Măcin

Pompierii din cadrul ISU Tulcea - Macin au intervenit la un incendiu de vegetatie uscata

Secția de pompieri Măcin a intervenit în cursul zilei de joi 14 septembrie pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată. Acesta se manifestă pe o suprafață de aproximativ 5 ha și aproximativ 1 ha de vie. Se intervine cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 ofițer și 10 subofițeri.

În urmă cu câteva zile un incendiu asemănător a fost înregistrat în localitatea Smârdan, intervenind tot pompierii din stația Măcin

FOTO

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*