Incendiu provocat de aprinderea unei acumulări de gaze, într-o locuință din Carcaliu

Incendiu provocat de aprinderea unei acumulări de gaze, într-o locuință din Carcaliu. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Secției de Pompieri Măcin au fost solicitați să intervină sâmbătă, 20 noiembrie, pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Carcaliu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat 14 subofițeri, cu două autospeciale de stingere, și o ambulanță SMURD. Totodată, la fața locului au fost prezenți și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Carcaliu și lucrători din cadrul IPJ Tulcea.

Echipajele de intervenție au ajuns la locul indicat și au găsit podul casei inundat cu fum, fără flacără deschisă. Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ o oră și 30 de minute.

„Proprietarei, în vârstă de 68 de ani, ce prezenta o arsură de gradul unu la nivelul palmei drepte, i-au fost acordate îngrijiri la fața locului de către echipajul SMURD, ulterior a refuzat transportul la spital. Aceasta a declarat că în cursul zilei de vineri a schimbat butelia, iar spre seară, când a mers la bucătărie să încălzească mâncarea, a avut loc o explozie de la gazul acumulat în încăpere. Deflagrația a fost de intensitate redusă, dar a reușit să aprindă stuful din tavanul casei, care a ars mocnit până în această dimineață, când a fost anunțat evenimentul”, au transmis reprezentanţii ISU Tulcea.

Incendiu provocat de aprinderea unei acumulări de gaze, într-o locuință din Carcaliu. FOTO ISU Tulcea

Au ars aproximativ 10 metri pătrați din podul din stuf și lemn și au fost deteriorați circa șase metri pătrați din acoperișul casei

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*