FOTO VIDEO Incendiu puternic la o pensiune din Mahmudia. 16 persoane, printre care și copii, s-au autoevacuat

Incendiu pensiune Mahmudia. FOTO ISU Tulcea

Un puternic incendiu a izbucnit sâmbătă dimineață la o pensiune din localitatea Mahmudia. 16 persoane, printre care și copii, s-au autoevacuat și nicio persoană nu a fost rănită.

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în localitatea Mahmudia pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o pensiune.

Pompierii au răspuns solicitării cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de lucru la înălțimi, 1 SMURD și 20 de subofițeri.


La momentul sosirii, incendiul se manifesta generalizat, cu posibilitatea de a se extinde la o casă învecinată (luase foc izolația și puțin din acoperiș).

În acest moment incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare. Casa a fost protejată, nu s-a extins.

Comanda intervenției  fost preluată de Șeful Grupării Operative, Mr. Sandu Sorin.

În sprijin intervine Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mahmudia cu 1 autospecială de stingere.

Se deplasează către locul evenimentului, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și echipaj complet, de la Stația de pompieri Babadag.

16 persoane, printre care și copii, aflate în pensiune, s-au autoevacuat în timp util. Nu sunt victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*