Incendiu la un service auto în localitatea Ceamurlia de Jos

Mașină de pompieri. FOTO ISU Tulcea

Pompierii stației Babadag au intervenit astăzi un incendiu produs la un service auto în localitatea Ceamurlia de jos din jud. Tulcea.

La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Focul a fost stins de pompieri.

Pagubele au fost următoarele: anexe gospodărești (cameră centrală, bucătărie și baie) 2 autoturisme, clădirea inițială de aproximativ 80 de mp, mai multe substanțe inflamabile (vopseluri, uleuri, etc).

Au intervenit 9 subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu două ASAS, 3 paramedici cu o ambulanță SMURD, iar din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea un ASAS cu 5 subofițeri.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un coș de fum neizolat corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*