Incendiu la un garaj din localitatea tulceană Mihail Kogălniceanu. O persoană a fost intoxicată cu fum

Incendiu de garaj la Mihail Kogălniceanu. FOTO ISU Delta
Incendiu de garaj la Mihail Kogălniceanu. FOTO ISU Delta

Un garaj din localitatea tulceană Mihail Kogălniceanu a luat foc marți dimineața. Flăcările amenințau să ajungă și la casă, așa că au fost solicitați pompierii din Babadag.

La locul incendului au fost trimise o autospecială cu apă și spumă de la ISU Delta și o mașină de la SMURD cu 8 subofițeri.

Pompierii militari au aflat că proprietarii nu erau acasă, iar incendiul a fost semnalat de către vecini. Unul dintre acei vecini a avut nevoie de asistență medicală pentru că a fost intoxicat cu fum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*