Incendiu la un autoturism lângă localitatea Sălcioara. Mașina a luat foc după ce șoferul a încercat să o scoată dintr-o groapă

Incendiu la o mașină. FOTO ISU Tulcea

ISU Tulcea a anunțat că marți, în jurul orei 04:45, pompierii militari ai Stației Babadag, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, au intervenit în apropierea localității Sălcioara, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

“Autoturismul se afla pe un dig și a fost suprasolicitat de către conducătorul auto, care a încercat să iasă dintr-o groapă de la marginea digului. La sosirea echipajului, autovehiculul ardea generalizat, cu flacără și degajări mari de fum. Pentru lichidarea incendiului pompierii au acționat aproximativ 20 de minute”, a afirmat ISU Tulcea.

În urma evenimentului autoturismul a ars în totalitate. Nu au fost înregistrate victime sau persoane rănite.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost efectul termic generat prin frecare mecanică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*