Incendiu la Turcoaia, Tulcea. O bătrână imobilizată la pat a ars de vie

Intervenție a pompierilor militari. FOTO ISU Delta Tulcea

Un incendiu de amploare a izbucnit într-o casă din localitatea tulceană Turcoaia.

Pompierii Secției Măcin au fost solicitați la ora 22.20 a zilei de vineri, 19 ianuarie, pentru a opri extinderea flăcărilor. Două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o mașină SMURD și 14 subofițeri au plecat spre zona indicată de vecini.

În momentul în care echipele de intervenție au ajuns la incendiu au văzut că un corp de casă era deja cuprins de flăcări, iar focul se extinsese și la al doilea corp de casă. . Din nefericire, o femeie de 87 ani, care era imobilizată la pat, a pierit în flăcări. Medicii nu au mai putut să facă altceva decât să constate decesul.

Pompierii militari s-au luptat cu flăcările vreme de o oră și jumătate. Incendiul a fost lichidat, iar din primele cercetări a reieșit faptul că totul ar fi pornit de la jarul căzut din soba de teracotă pe covor și podeaua de lemn a camerei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*