Incendiu la remora unui TIR, în apropiere de localitatea Niculițel

Incendiu la remora unui TIR. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați, în această dimineață, în jurul orei 06:00, să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la remorca unui TIR, pe drumul național DN22, în apropiere de localitatea Niculițel, județul Tulcea.

Către locul intervenției s-au deplasat, de urgență, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu 3 autospeciale de stingere cu apa si spumă și 1 echipaj SMURD, împreună cu SVSU Niculițel.

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum,  la remorca TIR-ului, ce transporta folii de solar.

Pompierii militari au procedat la localizarea incendiului, iar după aproximativ 2 ore, incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime” – ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*