Incendiu la patru locuințe din Babadag, stins la timp de pompierii tulceni

Incendiu la patru locuințe din Babadag, stins la timp de pompieri. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea au fost alertați prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 03.40, că în orașul Babadag a izbucnit un incendiu la două locuințe.

Potrivit ISU Tulcea, în scurt timp după alertare, 10 salvatori ai Stației de Pompieri Babadag au ajuns la fața locului cu două autospeciale de stingere, unde au observat că incendiul se manifesta de fapt la patru locuințe. În tot acest timp, din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea a fost trimis în sprijin un echipaj format din patru subofițeri cu o autospecială de stingere de capacitate mare.

„S-a intervenit pentru a se limita extinderea flăcărilor la locuințele învecinate și s-a reușit în timp operativ ca incendiul la a patra locuință să fie lichidat iar în mai puțin de jumătate de oră de la primirea apelului incendiul a fost localizat. În urma incendiului, două locuințe au fost distruse de flăcări, o a treia a fost afectată parțial, iar la a patra casă a ars doar o mică suprafață din acoperiș”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Intervenția pompierilor a fost una dificilă și cu risc mare de propagare a incendiului deoarece casele din acea zonă a orașului sunt foarte apropiate una de alta iar pompierilor le-a fost destul de greu să localizeze și să oprească la timp extinderea flăcărilor. Nu au fost înregistrate victime, iar cauza probabilă de producere a incendiul a fost „acțiunea intenționată”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*