Incendiu la o locuință din Tulcea, izbucnit de la un scurtcircuit electric

Incendiu la o locuință din Tulcea, izbucnit de la un scurtcircuit electric. FOTO ISU Tulcea

Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină miercuri, 15 septembrie, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de pe strada Călugăreni, din municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, focul a fost semnalat în jurul orei 12.45, iar la fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

„Până la sosirea salvatorilor, incendiul, ce se manifesta la demisolul locuinței, a fost localizat de proprietar cu ajutorul unor vecini. Pompierii au lichidat prompt incendiul și au acționat pentru evacuarea fumului”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Flăcările au distrus aproximativ 50 kg de haine și o masă din lemn, dar, din fericire, nu au fost înregistrate victime sau persoane rănite.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*